2022 Agenda June 16

You feedback helps more than just us: For every feedback form filled out, you will be entered in a raffle for a FREE ticket to OmniX 2023 AND we will donate1 EUR to the Ukrainian Red Cross
Feedback form

Registered? Sign in for required participant-only information, features, and instructions.

Don’t know your login? Contact us.

June 16 featured brands 

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.
Can’t make it to a live session because of your timezone? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings.

9:30 AM – 10:00 AM

On-demand wellbeing session: Morning meditation

10:00 AM – 10:45 AM (45 mins)

10:50 AM – 11:35 AM (45 mins)

11:40 AM – 12:25 PM (45 mins)

BREAK

12:25 PM – 1:10 PM (45 mins)

1:15 PM – 2:40 PM (1 hr and 25 mins)

LUNCH

1:20 PM – 2:15 PM (55mins)

LUNCH & LEARN INTERACTIVE SESSION

2:40 PM – 3:25 PM (45 mins)

3:35 PM – 4:20 PM (45 mins)

4:25 PM – 5:05 PM (45 mins)

BREAK

5:10 PM – 5:55 PM (45 mins)

6:00 PM – 6:45 PM (45 mins)

6:50 PM – 7:25 PM (35 mins)

7:30 PM – 7:45 PM (15 mins)

On-demand wellbeing session: day-end meditation and journaling

Register to get omnichannel news

If you want to be one of the first to hear about our speaker announcements, early bird pricing, agenda, workshops and more, please add yourself to our mailing list.

If you have any questions, please don’t hesitate to contact us via email: omni@omnichannelx.digital. You can visit our privacy policy page here.

 

Organised by