2021 Programme June 9

Omnichannel examples and case studies
Day 1 Feedback form

Mastercard, Microsoft, Forrester Research, Cisco, and more share their omnichannel strategy lessons learned.

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.

Can’t make it to a live session because of timezones? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings on Vimeo.com.

10:00 AM – 10:45 AM (45 min)

10:45 AM – 11:30 AM (45min)

11:30 AM – 12:15 PM (45min)

Break and learn interactive session (30min)

An interactive session lead by our Silver sponsor ContentKings

12:15 PM – 1:00 PM (45min)

1:00 PM – 2:30 PM (90min)

Lunch and learn interactive session (60min)

An interactive session lead by our Platinum sponsor Enterprise Knowledge.

2:30 PM – 3:15 PM (45min)

3:15 PM – 4:00 PM (45min)

4:00 PM – 4:30 PM (30min)

Break and learn interactive session

GatherContent, Silver sponsors in 2021, lead a discussion with attendees 

Angus Edwardson
GatherContent

4:30 PM – 5:05 PM (35min)

Chill & Chats

Attendees can get some (remote) face-to-face time and discuss the topics they’re most interested in. Each room will be focused on a specific topic. Feel free to contact us to request a topic! We will create a Zoom room that you can control.

5:05 PM – 5:15 PM (10min)

Quick break

10 minutes for coffee and comfort before our first panel of experts takes the virtual stage.

5:15 PM – 6:15 PM (60min)

6:15 PM – 6:30 PM (15min)

 Quick break

6:30 PM – 7:15 PM (45min)

7:15 PM – 8:00 PM (45min)

Register to get omnichannel news

If you want to be one of the first to hear about our speaker announcements, early bird pricing, agenda, workshops and more, please add yourself to our mailing list.

If you have any questions, please don’t hesitate to contact us via email: omni@omnichannelx.digital. You can visit our privacy policy page here.

 

Organised by