2021 Programme June 10

Omnichannel strategy and techniques
RegisterGet manager approval

Google, IBM, Electronic Arts, and more show us where they’ve gone right and wrong developing omnichannel customer experiences.

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.

Can’t make it to a live session because of timezones? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings on Vimeo.com.

10:00 AM – 10:45 AM (45 min)

10:45 AM – 11:30 AM (45 min)

11:30 AM – 12:15 PM (45 min)

Break and discussion session

Tim Hanse of Crossphase will be leading an interactive discussion over the break.

12:15 PM – 1:00 PM (45min)

1:00 PM – 2:30 PM (90min)

Lunch and learn interactive session

An interactive session lead by our Gold sponsor [A]

2:30 PM – 3:15 PM (45min)

3:15 PM – 4:00 PM (45min)

4:00 PM – 4:30 PM (30min)

Afternoon break and discussion session

A short, live, and interactive session lead by Silver sponsor easyDITA.

4:30 PM – 5:05 PM (35min)

Chill & Chats

Attendees can get some (remote) face-to-face time and discuss the topics they’re most interested in. Each room will be focused on a specific topic, which will be announced before the event. Feel free to contact us to request a topic!

5:05 PM – 5:15 PM (10min)

Quick break

10 minutes.

5:15 PM – 6:00 PM (45min)

6:00 PM – 6:45 PM (45min)

6:45 PM – 7:00 PM (15min)

Quick break

15 minutes for coffee and comfort before our first panel of experts takes the virtual stage.

7:00 PM – 8:00 PM (60min)

Day 2 – Panel of Experts

Panelists to be announced.

Register to get omnichannel news

If you want to be one of the first to hear about our speaker announcements, early bird pricing, agenda, workshops and more, please add yourself to our mailing list.
If you have any questions, please don’t hesitate to contact us via email: omni@omnichannelx.digital. You can visit our privacy policy page here.

 

Organised by