2021 Programme June 11

Omnichannel approaches and platforms
RegisterGet manager approval

Online networking and discussion with IBM, Eli Lilly, The World Health Organisation, Oracle, and more.

Times are in Amsterdam / Central European Time. Convert to your timezone with this table.

Can’t make it to a live session because of timezones? Ticket holders will receive a link and password to view all session recordings on Vimeo.com.

10:00 AM – 10:15 AM (15min)

Welcome back

A quick recap and kick-off of the final day of OmnichannelX 2021.

10:15 AM – 11:00 AM (45min)

11:00 AM – 11:30 AM (30min)

Break and learn interactive session

GatherContent, Silver sponsors in 2021, lead a discussion with attendees

 

11:30 AM – 12:15 PM (45min)

12:15 PM – 1:45 PM (90min)

Lunch and learn interactive session

An interactive session lead by Gold sponsors Precision Content. More details coming soon.

1:45 PM – 2:30 PM (45min)

2:30 PM – 3:15 PM (45min)

3:15 PM – 3:45 PM (30min)

Afternoon break

3:45 PM – 4:30 PM (45min)

Chill & Chats

Attendees can get some (remote) face-to-face time and discuss the topics they’re most interested. Each room will be focused on a specific topic, which will be announced before the event. Feel free to contact us to request a topic!

4:30 PM – 5:15 PM (45min)

5:15 PM – 6:15 PM (60min)

Quick break

5:30 PM – 6:15 PM (45min)

6:15 PM – 7:00 PM (45min)

7:00 PM – 7:10 PM (10min)

Quick break

7:10 PM – 7:40 PM (30min)

Closing remarks and give-aways

Noz Urbina closes off this year’s event and gives out raffle prizes!

Register to get omnichannel news

If you want to be one of the first to hear about our speaker announcements, early bird pricing, agenda, workshops and more, please add yourself to our mailing list.
If you have any questions, please don’t hesitate to contact us via email: omni@omnichannelx.digital. You can visit our privacy policy page here.

 

Organised by